Rib zoekt een bestuursvoorzitter (m/v/x)

Solliciteren t/m 10.06.2023

TLT Part 4 Opening TLT Part 4 Opening
Opening The Last Terminal: Reflections on the Coming Apocalypse – Part 4: The Uncommunicative met werken van Thomas Helbig, 28.05.2022. Foto: Job Willems

Stichting Rib Art Space is een ruimte voor kunst waar het samenspel tussen uiteenlopende presentatievormen en methodieken zorgt voor een gelaagd en extra-disciplinair artistiek programma. De visie van de uitgenodigde kunstenaars en de wil om institutionele condities rond de productie en presentatie van hedendaagse kunst op de proef te stellen, zijn hierbij leidend. Daarbij hanteert Rib vanaf het begin een evolutionair principe: tentoonstellingen, samenwerkingen, (online) residenties, lang termijn projecten en interventies op andere locaties zijn stevig aaneengesmeed om dit levende organisme te voeden. Rib is eind 2015 opgericht door Maziar Afrassiabi en gevestigd in een voormalige slagerij in Rotterdam-Charlois.

Om onze ontwikkelambities verder vorm te geven, zijn we voor ons bestuur op zoek naar een bestuursvoorzitter.

Rib beoogt de verscheidenheid van Rotterdam te weerspiegelen in de samenstelling van het bestuur, programma, partners, personeel en publiek. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Download vacature bestuursvoorzitter
Sollicitaties zien wij graag uiterlijk 10 juni t.a.v. ribrotterdam@gmail.com
Voor meer informatie over de functies kan contact worden opgenomen met Maziar Afrassiabi.